ДТП із п'яним депутатом "Батьківщини": з'явилися нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

ДТП із п'яним депутатом "Батьківщини": з'явилися нові подробиці

ДТП із п'яним депутатом "Батьківщини": з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю в крові 27-річного депутата від партії «Батьківщина» Макарівської районної ради Київської області Матвія Євсеєнка, який, перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, намагався сховатися від поліції, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем "Волга".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.
У відомстві повідомили, що водій Toyota Land Cruiser був доставлений до медичного закладу, проте від госпіталізації відмовився.
"Разом з тим експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю в його крові", - сказано в повідомленні.
У прокуратурі зазначили, що зараз органами Національної поліції вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження депутата і його затримання.
"Питання про повідомлення про підозру депутату буде невідкладно вирішено прокурором міста Києва одразу після надходження матеріалів кримінального провадження в прокуратуру. Надалі в суд будуть внесені клопотання про обрання йому запобіжного заходу", - зазначають у столичній прокуратурі.
Раніше прокуратура Києва почала здійснювати процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в ніч на 29 липня на Кільцевій дорозі в Києві за участю депутата Макарівської райради.
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки.
Встановлено, що 27-річний депутат, перебуваючи в нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, намагався сховатися від поліції, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем "Волга", який рухався йому назустріч.
Двоє людей, які перебували в "Волзі", отримали важкі травми і зараз перебувають в реанімації однієї зі столичних лікарень.
У той же час стало відомо, що депутата-винуватця ДТП виключили з партії і з фракції ВО "Батьківщина" в районній раді. Таке рішення прийнято 29 липня на терміновому засіданні бюро Макарівської районної партійної організації "Батьківщини".
На засіданні партбюро Матвія Євсеєнка позбавили партійного квитка, виключили з фракції в райраді та засудили його ганебні дії.
Також прийнято рішення про надання посильної матеріальної допомоги людям, постраждалим в результаті ДТП за участю Євсеєнка.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Київській області на території Броварського району в селищі Скибин в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще двоє отримали травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?