ДТП в Освенцімі: стали відомі подробиці аварії з прем'єром Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

ДТП в Освенцімі: стали відомі подробиці аварії з прем'єром Польщі

ДТП в Освенцімі: стали відомі подробиці аварії з прем'єром Польщі
Джерело:  PAP

У мережі з'явилися подробиці аварії з прем'єр-міністром Польщі Беатою Шидло, яка сталася ввечері 10 лютого біля міста Освенцим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РАР.
Як стало відомо, прем'єрський лімузин врізався в дерево, намагаючись уникнути зіткнення з легковим автомобілем Fiat.
За словами прес-секретаря поліції Малопольського воєводства Себастьяна Глена, говорити про точні причини аварії поки не можна.


Читайте також: У Польщі зробили нові жорсткі заяви на адресу України


Також повідомляється, що Шидло в ДТП отримала травми і на вертольоті була спрямована на медичне обстеження у Військовий медичний інститут у Варшаві.


Лікарі оцінили її стан як стабільний і не викликає побоювань.


Між тим, прес-секретар польського уряду повідомив, що Шидло в "хорошій формі", але була доставлена в лікарню за 350 км від місця аварії для обстеження.


Глава МВС Польщі Маріуш Блащак скликав екстрену нараду у зв'язку з ДТП. У ньому брали участь співробітники Бюро охорони уряду країни. Всі служби Міністерства внутрішніх справ залучені до встановлення причин аварії.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA ветеран АТО і волонтер розповів про спроби спеслужб Росії посварити Україну та Польщу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?