Дубінський вимагає невідкладної особистої зустрічі з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Дубінський вимагає невідкладної особистої зустрічі з Зеленським

Дубінський вимагає невідкладної особистої зустрічі з Зеленським
Джерело:  online.ua

Народний обранець від президентської політичної сили "Слуга народу" Олександр Дубінський записав термінове відеозвернення до українського лідера Володимира Зеленського за підсумками засідання фракції 25 січня. Політик заявив, що хоче особисто, без посередників, зустрітися з президентом України. За словами нардепа, він має намір донести главі держави свої аргументи і ще раз довести, що готовий боротися саме за нього. Окрім того, Дубінський звернув увагу на те, що не планує виходити з фракції, попри бажання деяких його колег та самого президента. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал  DubinskyPro.

"Я прошу вас про особисту зустріч – без посередників, які вливають вам у вуха брехню, і аферистів, які працюють на свої кишені, а не на інтереси України, – щоб донести свої аргументи, і ще раз довести, що готовий боротися за вас. Саме цим я займаюся. І саме тому ніякого виходу з фракції партії, куди мене делегував народ, не буде. Думай-те", – заявив народний обранець.

На переконання Олександра Дубінського, якщо "Слуга народу" все-таки ухвалить рішення про його виключення, то саме це й спровокує розвал фракції.

"Тому що всі прекрасно розуміють, проблема "Слуги народу" – це не Дубінський. Проблема, що рішення, які вона приймає, не відповідають очікуванням наших виборців", – наголосив народний обранець.

На переконання нардепа, глава держави став жертвою аферистів, які використовують свій вплив для того, щоб "обкрадати країну і вирішувати свої інтереси". Політик таокж почав стверджувати, що сам він "продовжує і продовжуватиме системно боротися за те, щоб зберігався рейтинг" і президента, і "Слуги народу".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Володимир Зеленський закликав Дубінського піти із фракції, щоб не підставляти "Слугу народу" під удар, а також додав, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв’язувався із Деркачем, бо той є агентом ФСБ. Нардеп після цієї заяви публічно відмовився виходити з фракції.

 Як повідомляв ONLINE.UA,  в Офісі президента України пообіцяли, що спроба втручання  у вибори президента Сполучених Штатів з боку українських політиків не залишиться без належної уваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?