Дубінського офіційно виключили зі "Слуги народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Дубінського офіційно виключили зі "Слуги народу"

Дубінського офіційно виключили зі "Слуги народу"
Джерело:  online.ua

15 березня скандального народного обранця Олександра Дубінського виключили з президентскої політичної сили "Слуга народу". Відповідне рішення про виключення політика з лав партії ухвалив її очільник Олександр Корнієнко. Варто також звернути увагу на те, що напередодні Дубінського зняли з посади глави Київської обласної організації партії. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Олександр Корнієнко наголосив, що головною причиною для виключення стало те, що депутат порушив статут партії.

"14 березня Дубінський опублікував звернення, що скликає конференцію. На ній він обрав членів та голову київського обласного осередку партії. Відповідно до статуту, такі рішення не можна схвалювати без згоди голови партії, головів політради та Нацради громад", – зазначив Корнієнко.

За його словами, у Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики Дубінський працюватме й надалі.

"Він хотів схвалювати свої рішення. Якщо йому зелений колір не доречний, то тепер він над ним не тяготіє. Дубінський може займатися своєю діяльністю", – підкреслив глава "Слуги народу".

Як відомо, нещодавно Дубінський на своїй сторінці в соціальній мережі поскаржився, що "зелений колір був помилкою".

Як стверджує Олександр Корнієнко, він може з власної ініціативи або за поданням структурного утворення ухвалити рішення про виключення з політсили. Що важливо розуміти, це дозволяє нова редакція статуту "Слуги народу", яку ухвалили на з'їзді 13 березня.

ДО слова, ще 13 березня у голови партії Олександра Корнієнка до нього не було претензій аби виключати з політсили.

"Я проголосував за виключення Олександра з фракції. З партії я не можу його виключити, тому що є низові організації", – заявив політик під час бесіди з журналістами.

Нагадаємо, що 1 лютого через анонімне голосування Дубінського виключили з фракції . Тоді народні обранці стверджували, що виключили Дубінського через "некомандну роботу". Раніше ONLINE.UA повідомляв, що

у Зеленського назвали головного куратора телеканалів Медведчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?