Дубневич відреагував на позбавлення недоторканості та підозру проти себе
Категорія
Політика
Дата публікації

Дубневич відреагував на позбавлення недоторканості та підозру проти себе

Дубневич відреагував на позбавлення недоторканості та підозру проти себе
Джерело:  24 канал

Народний депутат Ярослав Дубневич, якого Верховна Рада позбавила недоторканості та дозволила арештувати, дав перший коментар. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, він уже отримав підозру. Судове засідання з питання запобіжного заходу заплановане на п'ятницю, 1 листопада.

"Мені інкримінують 191-шу статтю, у якій мовиться про привласнення, розтрату майна чи заволодіння ним, використовуючи службове становище. Експертний висновок говорить, що немає ніяких збитків, а є лише зменшення активів "Укрзалізниці". Збитками це може бути визначено лише після рішення суду", - вважає Дубневич.

Підозрюваний чиновник додав, слідчі НАБУ 3 роки не подавали у суд, щоб підтвердити факт збитків.

Нагадаємо, до Ради звернувся у жовтні генпрокурор Руслан Рябошапка. Він просив зняти недоторканість з Дубневича через його можливу участь у корупційній схемі, через яку "Укрзалізниця" втратила близько 93 мільйонів гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, народні депутати підтримали скасування недоторканості з колеги у четвер, 31 жовтня. Також вони дозволили правоохоронцям затримати та заарештувати підозрюваного у корупції Дубневича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?