Дуда попередив про плани Путіна у разі поразки України
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуда попередив про плани Путіна у разі поразки України

Дуда попередив про плани Путіна у разі поразки України
Джерело:  online.ua

На переконання польського лідера Анджея Дуди, у разі поразки України у війні проти Росії диктатор Володимир Путін віддасть своїй армії наказ про вторгнення у ще одну з країн Європи. Саме тому, як зазначає президент Польщі, військову допомогу ЗСУ потрібно лише посилювати.

Джерело:  PAP

Дуда спрогнозував дії Росії у разі перемоги у війні

Анджей Дуда звернув увагу на те, що перевагу такої наддержави, як Росія, над Україною не можна не помітити.

Якщо Україна не отримає допомогу, Росія виграє цю війну, що буде лише першим кроком з боку Росії для поширення свого панування над народами цієї частини Європи, – попередив західних партнерів польський лідер.

Він також нагадав про бажання російського народу панувати над іншими націями, поневолювати інші народи, позбавляти їх потенціалу і користуватися цим.

За словами Анджея Дуди, ані Польща, ані інші цивілізовані країни наразі не мають жодного права ослаблювати підтримку України, яка продовжує бій за власну незалежність.

Ми їх підтримуємо і будемо підтримувати, і ми закликаємо весь світ також безперервно надавати цю підтримку Україні, поки ця війна дійсно не закінчиться без перемоги Росії. Росія не може виграти цю війну. Якщо Росія виграє цю війну, вона нападе на більше країн, – наголосив польський президент.

Польща та Італія хочуть бачити Україну частиною ЄС

Анджей Дуда також звернув увагу на те, що офіційні Варшава та Рим спільно підтримують майбутнє членство країн Західних Балкан та України в Європейському Союзі.

Вони (українці – ред.) хочуть бути з нами, хочуть бути на боці Заходу, хочуть належати до нашої спільноти – ми повинні максимально прокласти їм шлях до цієї спільноти, – підкреслив президент Польщі.

Його позицію підтримав глава Італії Серджо Маттарелла.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?