Думали, що не виживуть: лікарі не вневнені у подальшому стані здоров'я Скрипалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Думали, що не виживуть: лікарі не вневнені у подальшому стані здоров'я Скрипалів

Думали, що не виживуть: лікарі не вневнені у подальшому стані здоров'я Скрипалів
Джерело:  Reuters

Лікарі, які лікували колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію після відправлення нервово-паралітичним речовиною в Британії, не знають, як вплине інцидент на їхнє здоров'я в довгостроковій перспективі.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на інтерв'ю медиків для BBC Newsnight, передає ONLINE.UA.

Відразу після госпіталізації лікарі підозрювали у постраждалих передозування опіатами. Потім поліція з'ясувала, що Скрипаль був російським шпигуном, і медики стали розглядати варіант цілеспрямованої атаки.

"Чесно кажучи, ми не знаємо", - сказала директор лікарні Крістін Бланшард, відповідаючи на питання про довгостроковому прогнозі щодо стану здоров'я Скрипаль.

Співробітники лікарні в Солсбері боялися, що Скрипалі не виживуть.

"Усі докази вели до того, що вони не виживуть", - сказав Стівен Юкес, консультант по інтенсивної терапії.

Нагадаємо, 66-річного Скрипаля та його 33-річну доньку Юлію госпіталізували з симптомами отруєння в британському Солсбері 4 березня. У ході слідства було з'ясовано, що під час замаху використовувалася розроблена в Росії нервово-паралітична речовина "Новачок". Росія цю інформацію заперечує.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, Юлія Скрипаль записала перше відеозвернення, в якому розповіла про отруєння і болісне одужання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?