Думав, що бойовиків Стрєлкова зачистять за один день - журналіст з Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Думав, що бойовиків Стрєлкова зачистять за один день - журналіст з Донецька

Думав, що бойовиків Стрєлкова зачистять за один день - журналіст з Донецька
Джерело:  online.ua

Відомий донецький журналіст Денис Казанський

розповів, що під час штурму Слов'янська в квітні 2014 року думав, що українська армія легко впорається з проросійськими бойовиками.


Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.


"До кінця квітня вже почалася військова кампанія, був серйозний штурм Слов'янська. З обох сторін - втрати. І коли з'явилася армія, вертольоти полетіли, знову з'явилася надія. Я думав, що Стрєлкова і всіх цих типів зачистять за один день", - заявив він.


Журналіст розповів, про що говорили бойовики під час штурму міста.


"А в тому ж Торезі, до речі, спалили офіс місцевої газети "Про місто". Сепаратисти, дізнавшись про це, аплодували на своєму мітингу".



"2 травня проходила велика військова операція, я працював з журналістами BBC. Ми поїхали тоді до Слов'янська, але попереду був бій, вирішили звернути до Краматорська. І ми їдемо і слухаємо переговори по Zello. І такий голос: "Двоє наших вбито - що нам робити?" Я зрозумів, що їх валять, цих сепарів, йде війна справжня! Стало дико страшно, тому що не було до цього в Україні таких історій", - згадує Казанський.


Більше

читайте в інтерв'ю Дениса Казанського ONLINE.UA: Сепаратисти говорили, що у Ахметова була своя ДНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?