"Думай. Те": націоналісти висунули жорсткий ультиматум Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

"Думай. Те": націоналісти висунули жорсткий ультиматум Зеленському

"Думай. Те": націоналісти висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Об’єднані націоналісти вимагають, щоб український лідер Володимир Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу "Росія24" та пропагандистами з телеканалу Newsone. З даною заявою виступив лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Мета цієї інформаційної диверсії – очевидна. Програма максимум – символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння і капітуляції перед силою РФ, додати Медведчуку балів перед виборами. Програма мінімум, якщо не вийде – показати, що ініціативи миру між Україною та РФ зривають "фашисти" і, знову ж-таки, додати балів Медведчуку перед виборами", - написав він.

Білецький також підкреслив, що "українським націоналістам, "нужно поговорить" з президентом Володимиром Зеленським.

"Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну (!!!) відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває у стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а Президента. Інакше відповідь "зеленим чоловічкам" Кремля почнуть давати "чорні чоловічки". Думай. Те.", - заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UА, проросійський політик та член партії "Опозиційна платформа – "За життя" Віктор Медвечук, який нещодавно купив український телеканал ZIK, веде переговори про придбання ще двох популярних ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?