Дурдом: в мережі висміяли нові російські звинувачення України
Категорія
Світ
Дата публікації

Дурдом: в мережі висміяли нові російські звинувачення України

Дурдом: в мережі висміяли нові російські звинувачення України
Джерело:  online.ua

За нібито  нападом на мирних жителів Донбасу в 2014 році, в якому раніше звинуватили бійців ВСУ в Слідчому комітеті РФ, стоїть командир 19-ї окремої ракетної бригади Збройних сил України полковник Федір Ярошевич.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СК РФ.


Відомство також зазначає, що "за фактом численних обстрілів житлових будинків в Донецьку з 27 лютого по 2 березня 2017 року", було відкрито кримінальну справу за статтею про застосування заборонених засобів і методів ведення війни.


Так, внаслідок нібито застосування українськими військовими тактичних ракетних комплексів "Точка-У" в населених пунктах Луганської області, - Луганську, Новосвітлівці, Терновому, Ровеньках, Ювілейному, - постраждали два мирних жителя і було пошкоджено більше 10 житлових будинків.


Читайте також: Українці напали на Україну: в Росії влучно висміяли путінську пропаганду


Відзначимо, що в мережі висміяли ініціативу СК РФ. Так, користувач Otto Katz написав: "Коли щодо розп'ятого немовляти порушать справу?".


Олексій Семенов: "Яке відношення СК до України?".



Тимуров Амур: "З приводу бомбардувань Алеппо ще не почали кримінальні справи порушувати? Там теж гинули мирні жителі".


Остап-Сулейман Де Бендер: "Яка собача справа РФ і СК до подій, що відбуваються в Україні, якщо вона не учасник війни?".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський слідком вже заявляв про звинувачення українських офіцерів в діях проти мирних жителів, при цьому самі  бойовики, не соромлячись, обстрілюють українські позиції, прикриваючись житловими будинками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?