Дуже хороша зустріч: Трамп розповів про перемовини з Лавровим
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуже хороша зустріч: Трамп розповів про перемовини з Лавровим

Дуже хороша зустріч: Трамп розповів про перемовини з Лавровим

Президент США Дональд Трамп назвав зустріч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим дуже хорошою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Про підсумки переговорів з Лавровим Трамп розповів журналістам у Білому домі, де у нього відбулася зустріч з колишнім главою Держдепу США Генрі Кіссінджером. Президент США зазначив, що обговорював з Кіссінджером Росію, Сирію й "інші питання".

"У нас була дуже-дуже хороша зустріч з паном Лавровим. Ми хочемо, щоб жахливі вбивства в Сирії були зупинені якомога швидше, і всі ми працюємо для досягнення цієї мети", - сказав Трамп.

Читайте також: Лавров здивувався відставці директора ФБР Комі: з'явилося відео

 Лавров, у свою чергу, розповів на прес-конференції, що на зустрічі з американським президентом обговорювалися сирійська проблема, а також ситуація в Україні. За його словами, питання санкцій не обговорювалося.

"Санкції ми не обговорюємо. Це не наша проблема, це односторонні дії, які були зроблені відносно нас", - сказав глава МЗС РФ.

Він також додав, що Трамп підтвердив зацікавленість Вашингтона у взаємодії з Росією. При цьому він визнав, що "за один присід" всіх проблем, що накопичилися між країнами, вирішити не вдасться.

"Але те, що є бажання рухатися саме в цьому напрямку, це позитив. І президент Трамп чітко підтвердив свою зацікавленість в тому, щоб вибудовувати взаємовигідні, ділові, прагматичні відносини і щоб вирішувати проблеми", - сказав Лавров.

ТАСС пише, що зустріч Лаврова з Трампом тривала близько 40 хв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лавров розповів, що президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп вперше особисто зустрінуться в липні цього року в Гамбурзі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?