Дуже небезпечно - команда Трампа вирішила публічно зірвати маску з Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуже небезпечно - команда Трампа вирішила публічно зірвати маску з Путіна

Дуже небезпечно - команда Трампа вирішила публічно зірвати маску з Путіна
Джерело:  online.ua

Очільник Держдепу США Майк Помпео звернув увагу міжнародної спільноти на те, що основними атрибутами сучасних протистоянь стали інформаційні війни та дезінформація. За його словами, саме цим зараз активно займаються люди очільника Кремля Володимира Путіна, а також влада КНР та Ірану. Помпео стверджує, що саме ці країни невпинно поширюють дезінформацію щодо коронавірусу. Такими резонансними даними держсекретар США поділився в інтерв'ю Ларрі О'Коннору, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт Держдепу Штатів.

У головного американського дипломата поцікавилися, чи є докази того, що влада Ірану, РФ та Китаю, фактично, працюють разом над дезінформаційною кампанією щодо пандемії, а також не полишають спроби звинуватити у всьому Білий дім.

"Вони насправді працюють разом чи просто роблять це паралельно один від одного?", – запитав журналіст.

Майк Помпео

"Ми помічаємо, що ці повідомлення майже ідентичні. Теми однакові. Методи проєктування інформації приблизно однакові. Є звіт, він не класифікований і не опублікований, – в ньому йдеться про ці кампанії по дезінформації", – наголосив глава Держдепу.

 Майк Помпео також згадав про китайського вченого, який стверджує, що коронавірус походить з лабораторії в Массачусетсі.

"Це просто цілковита дезінформація. І вона дуже небезпечна, тому що вона позбавляє світ інформації, яка йому потрібна, щоб зберегти здоров'я людей та їх безпеку", – зауважує американський дипломат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США  Дональд Трамп заявив,  що восени цього року в Сполучених Штатах Америки може повторитися епідемія коронавірусу COVID-19. Очільник Білого дому підкреслив, що має намір швидкими діями цьому запобігти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?