Дуже раді: у Путіна прокоментували гучний план миру з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуже раді: у Путіна прокоментували гучний план миру з Трампом

Дуже раді: у Путіна прокоментували гучний план миру з Трампом
Джерело:  РІА Новини

У Кремлі позитивно відреагували на інформацію про розробку екс-держсекретарем США Генрі Кіссенджером плану відновлення відносин Росії і США.
Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новости.

Читайте також: Від Трампа зажадають зброї для України в одному випадку - західні ЗМІ
"Кіссинджер, як і раніше, є одним з наймудріших політиків, найрозумніших експертів, який в тому числі володіє глибокою експертизою в плані російських справ і в плані російсько-американських відносин", - заявив Пєсков і зазначив, що російська сторона не має права залучати його до двосторонніх віднос.
"Ми не можемо в це втручатися", - підкреслив представник Кремля і пояснив, що це - прерогатива США.
Нагадаємо, раніше таблоїд Bild з посиланням на джерела в європейських спецслужбах інформував, що Кіссинджер повинен стати посередником між переможцем президентських виборів в США Дональдом Трампом і Володимиром Путіним.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський фінансист Слава Рабинович пояснив, як Дональд Трамп може збанкрутувати Володимира Путіна після приходу до влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?