Дуже сексуальна Герміона Грейнджер: Меган Фокс здивувала ефектним образом на Хелловін
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дуже сексуальна Герміона Грейнджер: Меган Фокс здивувала ефектним образом на Хелловін

Дуже сексуальна Герміона Грейнджер: Меган Фокс здивувала ефектним образом на Хелловін
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та модель Меган Фокс показала своїм фанатам, як відсвяткувала Хелловін з трьома синами та коханим чоловіком. Красуня вибрала для себе образ подруги Гаррі Потера - Герміони Грейнджер. Вражаючими світлинами зірка поділилася в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

Як взірцева зіркова мама, Меган Фокс відмовилась від гучних вечірок на Хелловін та провела час зі своєю сім'єю. Для всіх членів родини красуня вибрала доволі ефектні костюми.

Акторка позувала в образі відомої чарівниці з "Гаррі Поттера". Водночас її 2-річний Джорні Рівер приміряв біло-рожевий костюм єдинорога, а 4-річний Бодхі Реном став героєм мультсеріалу "Герої в масках". Варто зауважити, що мережу обурив хелловінський look старшого сина Меган Фокс – Ноа Шеннона. 6-річний хлопчик постав перед камерою у костюмі зомбі-танцівниці з групи підтримки.

А от образ самої Меган фанатам дуже навіть сподобався:

"Дуже сексуальна Герміона Грейнджер; чудова ідея; обожнюю Гаррі Поттера; ти виглядаєш неймовірно в цьому образі: це натяк на те, що ти - відьма?))); Меган, а як щодо форми Слизирену?", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актори Меган Фокс і Брайан Остін Грін потрапили в об’єктиви фотографів на тематичній виставці гарбузів в Малібу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?