Два десятки загиблих і поранених: стали відомі підсумки бою під Авдіївкою
Категорія
Події
Дата публікації

Два десятки загиблих і поранених: стали відомі підсумки бою під Авдіївкою

Два десятки загиблих і поранених: стали відомі підсумки бою під Авдіївкою
Джерело:  online.ua

У промзоні в районі Авдіївки на Донбасі захлинулася атака бойовиків, у ворога великі втрати: 7 загиблих і 17 поранених.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Вчорашні агресивні дії дорого обійшлися ворогові. Підтверджені втрати противника за минулу добу - це 7 загиблих і 17 поранених окупантів», - заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.
«Левова частка цих втрат припала на так звані «10-й полк» і «окремий штурмовий батальйон 1-го армійського корпусу» російсько-окупаційних військ, які атакували Авдіївську промзону, але зазнали фіаско», - додав Лисенко.
За його словами, бойовики хотіли вибити сили АТО з займаних позицій в Авдіївці.
Як заявив Лисенко, командування російських окупаційних військ задіяло для цієї операції кілька сотень бойовиків з двох різних підрозділів, кілька артилерійських батарей, а також безпілотні літальні апарати.
"Провівши потужну артпідготовку із застосуванням мінометів калібру 82 мм і гаубиць калібру 152 мм, окупанти намагалися взяти наші позиції штурмом. Для відбиття нападу на передній край нашої оборони прибуло підкріплення. Бойове зіткнення завершилося на нашу користь, ворог зазнав втрат і з ганьбою відступив", - додав Лисенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в  мережі з'явилося відео, зняте в промисловій зоні в районі Авдіївки, яка є однією з найгарячіших точок бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?