Два одіозних прихильника Путіна несподівано вступили в сутичку
Категорія
Світ
Дата публікації

Два одіозних прихильника Путіна несподівано вступили в сутичку

Два одіозних прихильника Путіна несподівано вступили в сутичку
Джерело:  online.ua

В оточенні президента Росії Володимира Путіна розгорається конфлікт між прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим і пропутінським байкерським клубом націоналістичного спрямування «Нічні вовки», лідером якого є одіозний Олександр Залдостанов ("Хірург").
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Як відомо, дочка Пєскова Єлизавета вчиться в Європі.
При цьому керівник недавно створеного уральського осередку мотоклубу "Нічні вовки" Михайло Кайгородов виступив із заявою, в якій порадив Пєскову повернути дочку в Росію.
Він також закликав Пєскова потурбуватися про повернення до Росії інших членів його сім'ї та їх відмовою від американського громадянства. Таким чином Кайгородов відреагував на критику, якій «Хірурга» раніше піддав Пєсков.
Конфлікт між Пєсковим і «Хірургом» виник після того, як останній виступив з критикою художнього керівника театру «Сатирикон» Костянтина Райкіна. Коментуючи промову Райкіна про посилення в російській культурі цензури, Залдостанов заявив, що «ці райкіни хочуть перетворити країну на стічну канаву».
Пєсков же у відповідь заявив, що Залдостанова «біс поплутав», і припустив, що той невдовзі вибачиться перед Райкіним.
Вибачатися «Хірург» відмовився, але заявив, що Райкіна поважає і просить писати його ім'я у фразі «ці Райкіни» з великої літери. За Залдостанова заступився і глава Чечні Рамзан Кадиров, який заявив, що позицію «Хірурга» поділяють «мільйони росіян».
При цьому в мережі вже «запаслися попкорном» з приводу подальшого розвитку скандалу.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше донька Пєскова Єлизавета, яка проживає у Франції, розповіла про переваги навчання за межами Росії, тим самим показавши своє справжнє ставлення до якості російської освіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?