Дві фракції в Раді заблокували трибуну: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Дві фракції в Раді заблокували трибуну: з'явилися фото

Дві фракції в Раді заблокували трибуну: з'явилися фото

Фракції Радикальної партії і «Батьківщини» заблокували трибуну Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.
Лідера «радикалів» Олег Ляшко зажадав звільнення міністра фінансів і зниження тарифів на газ для населення, а також пообіцяв, що блокування трибуни триватиме до тих пір, «поки не будуть виконані наші умови».
Також він додав, що його фракція вимагає створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування корупційних дій і офшорів «президента України і його оточення, народного депутата Кононенка, глави Нацбанку Гонтаревої, першого заступника РНБО Гладковського».
Тим часом, незважаючи на заблоковану трибуну, депутати почали розгляд законопроекту про скасування держреєстрації іноземних інвестицій, який в результаті був ухвалений в першому читанні голосами 262 нардепів.
Раніше фракції «Батьківщини» і Радикальної партії відмовилися підтримати зміни до закону про прокуратуру. Пізніше до них приєдналася і «Самопоміч».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер парламенту розповів про великий прокол Росії щодо України.




Фото: hromadske.tv

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?