Дві найсильніші українські тенісистки розіграли путівку до 1/8 фіналу US Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дві найсильніші українські тенісистки розіграли путівку до 1/8 фіналу US Open

Дві найсильніші українські тенісистки розіграли путівку до 1/8 фіналу US Open
Джерело:  online.ua

У третьому раунді заключного в цьому році турніру серії Великого шолома – US Open зустрілися перша і друга ракетки України – Еліна Світоліна і Даяна Ястремська. Вони займають 5-е та, відповідно 32-е місце у рейтингу Жіночої тенісної асоціації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USopen.org.

Вже на початку матчу між Еліною та Даяною стала зрозуміло, що перша ракетка України має відчутну перевагу над своєю подругою по збірній. Впертої боротьби не вийшло. Зустріч тривала всього 55 хвилин і завершилася переконливою перемогою Еліни Світоліної (6:2, 6:0).

За кілька днів в 1/8 фіналу українка посперечається з американкою Медісон Кіз, яка займає 10 місце у світовому рейтингу. Якщо Світоліна переможе, що її гонорар за вихід у чвертьфінал становитиме 500 тисяч доларів. У разі програшу українка отримає лише 280 тисяч доларів.

Найбільший розмір призових на цьогорічному US Open отримає переможниця турніру – 3,850 млн доларів. Фіналістка заробить вдвічі менше – 1,9 млн, а учасниці півфіналу отримають по 960 тисяч доларів.

Нагадаємо, що за підсумками 2018 року Еліна Світоліна посіла 9 місце у рейтингу найзаможніших тенісисток світу. Протягом минулорічного сезону вона змогла заробили 6,1 млн доларів призових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?