Дві позиції бойовиків ДНР знищили за допомогою безпілотника: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Дві позиції бойовиків ДНР знищили за допомогою безпілотника: з'явилося відео

Дві позиції бойовиків ДНР знищили за допомогою безпілотника: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Збройні сили України знищили позиції бойовиків так званої ДНР на метеовежі донецького аеропорту і біля пожежної частини під окупованим Донецьком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео аеророзвідки фонду «Сестри Перемоги» в YouTube.
Як підкреслюється в повідомленні, з цих позицій незаконні збройні формування регулярно обстрілювали позиції ВСУ під Донецьком. Позиції бойовиків були ліквідовані в результаті коригування двох безпілотників аеророзвідки.
«Вони вели вогонь з великокаліберної стрілецької зброї, СПГ і АГСів. Під постійними обстрілами перебували 93 бригада ВСУ і «Карпатська Січ». Прицільний вогонь без застосування важкої артилерії було дуже складно зробити, позаяк коригувати вогонь по позиціях на узвишші було практично неможливо. Екіпаж аеророзвідки викликали заздалегідь, чекаючи активності бойовиків в той день. Чекати довелося недовго...», - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо,  станом на 18:00 3 травня 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції, незважаючи на впроваджений режим "тиші", снайпер з числа проросійських бойовиків відкривав вогонь по позиціях військовослужбовців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?