Дві російські ракети влучили в оперативний аеродром біля Кропивницького — Ігнат
Категорія
Україна
Дата публікації

Дві російські ракети влучили в оперативний аеродром біля Кропивницького — Ігнат

Дві російські ракети влучили в оперативний аеродром біля Кропивницького — Ігнат
Джерело:  online.ua

Вночі 4 червня дві російські ракети влучили в оперативний аеродром поблизу Кропивницького. Їх не вдалося перехопити.

Джерело: речник Повітряних сил Юрій Ігнат в етері телемарафону

Росіяни влучили в оперативний аеродром

Крилаті ракети усі не знищили, знищені чотири з шести. На жаль, влучили в оперативний аеродром поблизу Кропивницького, - сказав він.

Ігнат не уточнював наслідків удару, проти підкреслив, що треба підсилювати українську ППО. Також він додав, що в Україні є десятки оперативних аеродромів, які є «ласим шматком для ворога».

Авіація в нас працює на тих десятках оперативних аеродромів. Авіація лише за минулу добу і за поточну здійснила понад 30, завдала понад 10 авіаударів. Зрозуміло, що противнику це не подобається.

Також в Сумській області є ураження об'єктів інфраструктури дронами, які також не вдалося перехопити.

5 ударних дронів (випустила РФ, - ред.). Це з району аеродрому Сеща з північного напрямку. Атакували вони Сумську область. Там є уражені об'єкти інфраструктури, про це, можливо, більше повідомлять місцеві.

Сумська ОВА повідомила, що вночі над областю збили один дрон-камікадзе, у Середино-Будській громаді через атаку пошкоджені будівля агрофірми, приміщення майстерні та два приватні автомобілі.

У Шосткинській громаді пошкоджено територію міського парку, а у Миколаївській - нежитлові приміщення.

Російська атака на Україну вночі 4 червня

Росія запустила по Україні 5 дронів-камікадзе з Брянської області та 6 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з бомбардувальників Ту-95мс з району Каспійського моря.

Сили ППО знищили 4 крилаті ракети та 3 дрони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?