Двоє дітей загинули внаслідок обстрілів з "Градів" на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє дітей загинули внаслідок обстрілів з "Градів" на Луганщині

Двоє дітей загинули внаслідок обстрілів з "Градів" на Луганщині
Джерело:  online.ua

У Привіллі на Луганщині внаслідок обстрілу з російських "Градів" загинули двоє дітей 11 та 14 років. Ще троє людей поранено.

Джерело: Луганська ОВА

Внаслідок обстрілу Привілля загинуло двоє дітей

Російські вбивці накрили «градом» Привілля. Загинуло двоє дітей. Жінка та ще дві дитини важко поранені. Пообіді орки з «градів» обстріляли житловий сектор Привілля. Снаряди поприлітали в будинки, - повідоми очільник ОВА Сергій Гайдай.

Після обстрілу група швидкого реагування «Луганськ-1» вирушила містом в пошуках можливих жертв.

На одній з вулиць у дворі виявили два трупи неповнолітніх. Хлопчиків 11 та 14 років знайшли без ознак життя.

Ще дві дівчинки 12 та 8 років і жінка 69 років - отримали поранення.

На місці досі працюють поліцейські, жертв може бути більше.

Нагадаємо, що раніше на Луганщині евакуаційне авто потрапило під ворожий обстріл, але вдалося вивезти 35 людей, вони вже прямують до Дніпра.

Гайдай зазначив, що з Луганщини евакуюють щодня, але якщо вчора знайшлося лише троє бажаючих із Сєвєродонецька, то 7 травня вирішили виїхати 32 жителі Лисичанська.

Вони втомилися від постійних російських обстрілів, перебоїв зі світлом і газом, відсутністю води. Зробили вибір – жити! Ще дві людини з міста запізнювалися на евакуацію – їх забрали по дорозі. Важко дався порятунок жителя Комишувахи, що на Попаснянщині. Автівка, на якій його вивозили, потрапила під обстріл росіян. На щастя, ніхто не постраждав, - сказав Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?