Двоє українських блогерів загинули за невідомих обставин - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Двоє українських блогерів загинули за невідомих обставин - шокуючі подробиці

Двоє українських блогерів загинули за невідомих обставин - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У ніч на понеділок, 3 лютого, у Кривому Розі загинули двоє блогерів, які намагалися спуститися у закриту шахту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДСНС.

За даними рятівників, відповідне повідомлення рятівники отримали о 23:46. Трагічний інцидент стався на вулиці Льотчиків, у Саксаганському районі міста.

"Група у складі 5 чоловік запланували зняти відео спуску у покинутий вентиляційний ствол шахти. Зламавши решітку на вході до надшахтної споруди, 2 чоловіків (віком близько 30 років) за допомогою альпіністського обладнання спустились вглиб стволу. Проте за невідомих обставин вони обидва зірвались", - зазначили у службі.

Гірничорятувальний підрозділ дістався вентиляційного ствола близько 03:45 вже наступної доби. Вони виявили тіла загиблих на горизонті 550 метрів.

Вже о 05:49 обидва тіла вдалося підняти на поверхню. Їх передали поліцейським, які вестимуть відповідне провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні 2019 року російська влада засудила на п'ять років в'язниці блогера Владислава Синицю. Приводом для резонансної події стала публікація у Twitter. Його звинуватили у погрозах насильством та екстремізмі стосовно представників правоохоронних органів РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?