Двоє українців загинули в Афганістані
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє українців загинули в Афганістані

Двоє українців загинули в Афганістані
Джерело:  online.ua

В авіакатастрофі літака АН-12 в Афганістані загинули 9 осіб, в тому числі двоє громадян України, ще один українець отримав важкі травми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Департаменту консульської служби МЗС України.
За інформацією посольства України в республіці Таджикистан (за сумісництвом - в Афганістані), 18 травня 2016 року в аеропорту міста Дваьєр (афганська провінція Гільменд) зазнав катастрофи вантажний літак АН-12 (за попередніми даними - належить грузинській компанії "Аnham" і перебуває в чартері азербайджанської компанії Silk Way).
Екіпаж становив 11 осіб. В результаті катастрофи загинули 9 осіб (2 громадян України, 1 громадянин Узбекистану, 6 громадян Азербайджану).
Ще один українець був госпіталізований (стан - стабільно тяжкий) до лікарні міста Кандагар.
МЗС повідомляє, що 20 травня в Кабул відправиться консул посольства України в Таджикистані для забезпечення консульського супроводу постраждалих громадян України.
Нагадаємо, на борту Boeing 738, який розбився в ніч на 19 березня в аеропорту російського Ростова-на-Дону, були сім громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?