Джамала не стримала сліз: з'явилося відео з відкриття "Євробачення"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала не стримала сліз: з'явилося відео з відкриття "Євробачення"

Джамала не стримала сліз: з'явилося відео з відкриття "Євробачення"
Джерело:  online.ua

Співачка Джамала, яка представляє Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016, розплакалася на відкритті конкурсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал TeleProstir.
Під час інтерв'ю одному з українських видань на відкритті Євробачення-2016 в Стокгольмі співачка не втрималася і розплакалася.
Момент, в який Джамала витирає сльозу, можна побачити на відео в 3:06.


Також Джамала в інтерв'ю розповіла про свою пісню: "Чую дуже багато хороших слів на адресу своєї пісні, що вона дуже незвичайна, але в той же час дуже потрібна зараз. Тому що ми справді трошки забули, коли говоримо, що десь є проблема, десь йде війна, або коли ми говоримо, що десь є чужий біль, і він нас не стосується...".
"Це не вірно... Тому що рано чи пізно він прийде і до нас теж. Тому мені все кажуть, що це дуже вчасно. Вчасно, що я саме зараз співаю про те, що ми повинні побудувати таке майбутнє, в якому люди будуть більш толерантними", - додала співачка.
Як повідомляв ONLINE.UA, з'явилося відео підготовки Джамали до Євробачення-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?