Джамала розповіла, коли буде її весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла, коли буде її весілля

Джамала розповіла, коли буде її весілля
Джерело:  TV.UA

Популярна українська співачка Джамала, про швидке заміжжя якої стало відомо, зізналася, що її весілля відбудеться незабаром.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Телескоп".
У листопаді стало відомо, що Джамала виходить заміж за свого коханого - кримськотатарського активіста Бекіра Сулейманова.
Співачка продемонструвала шанувальникам свою каблучку до заручин. За словами Джамали, зворушлива подія сталася у Львові після її концерту.
Тепер співачка в коментарі журналістам зізналася, що весілля відбудеться скоро, проте точної дати не вказала. Також Джамала розповіла, що Новий рік зустрічатиме на сцені.
Читайте також: У ЗМІ потрапила сенсація про весілля Потапа і Насті
"Свято зустрічатиму на сцені, виступатиму, як і всі минулі роки. А потім вже будемо святкувати удвох з нареченим. День весілля афішувати не стану, скажу тільки, що воно скоро", - поділилася Джамала.
Нагадаємо, Джамала і Бекір зустрічаються більше року, але свої відносини довго не афішували.
Вперше Джамала представила Бекіра публіці на Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів, який пройшов в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер") 21 вересня.
Про Сулейманова відомо небагато. Народився хлопець, який, до слова, на 8 років молодше за 33-річну Джамалу, в Сімферополі. Закінчив Київський національний університет імені Шевченка за фахом "медична радіофізика" і Київську школу економіки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джамала розповіла, як її коханий, кримськотатарський активіст Бекір Сулейманов їй освідчився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?