Джамала розповіла Порошенкові про правду і Євробачення: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Джамала розповіла Порошенкові про правду і Євробачення: з'явилося відео

Джамала розповіла Порошенкові про правду і Євробачення: з'явилося відео
Джерело:  president.gov.ua

Співачка  Джамала, яка в цьому році стала переможницею Євробачення, зустрілася з президентом Петром Порошенком і розповіла йому про конкурс, а також про правду та щирість.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
"Я робила це не заради нагород чи премій, а дуже щиро, для народу, тому що ми заслуговуємо. У нас була революція, потім анексія, потім війна, стільки страждань, мені хотілося принести якусь радість українцям. Найголовніше, щоб в кожній справі, яку ми зараз робимо, була правда і щирість", - сказала Джамала.


Нагадаємо,  глава держави присвоїв співачці почесне звання "Народна артистка України".
"Це фантастична перемога. Ти зробила щасливими величезну кількість людей", - сказав Порошенко.
Президент підкреслив, що перемога Джамали зараз надзвичайно значима як для українського народу в цілому, так і для кримських татар зокрема. Адже тепер про трагічну історію кримськотатарського народу 72-річної давності і анексію Криму сьогодні, про події в Україні знають і говорять не тільки дипломати, а й звичайні люди.
Раніше повідомлялося, що  посол США в Україні Джеффрі Пайетт назвав перемогу Джамали на Євробаченні-2016 "приголомшливою".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?