Джамала розповіла, що в Криму люди починають прозрівати
Категорія
Україна
Дата публікації

Джамала розповіла, що в Криму люди починають прозрівати

Джамала розповіла, що в Криму люди починають прозрівати
Джерело:  NV

Кримськотатарська співачка Джамала, яка пройшла національний відбір на конкурс Євробачення

, розповіла, як жителі окупованого Криму розчаровуються у новій "владі"№.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Джамали для  Новий час.


"У Криму люди вже починають прозрівати. Про це мені розповів один хороший друг, який нещодавно приїжджав до Києва. Він каже, що люди, які кричали "Крим - наш!", очікували, що з приходом нової влади відбудуться позитивні зміни", - розповіла співачка.


"Але виявилося, ця влада може тільки говорити, що Крим російський, і давати обіцянки. А не виконувати жодного. Два роки минуло, і у людей вже псується настрій. Вони починають шукати відповіді на запитання: а що ж нам, кримчанам, такого поганого зробила Україна?", - додала Джамала.


"Зараз нова влада нелюдськими методами "облагороджує" узбережжі. Зносять все кафе і ресторани в прибережній смузі. Приїжджає трактор і рівняє із землею те, у що люди багато років вкладали гроші. Залишає без шматка хліба, тому що роботи в селищах на березі немає, і всі живуть мрією про літо і туристів", - сказала Сусана Джамаладінова.


"А я, наприклад, саме завдяки такому закладу здобула вищу освіту. У нас було сімейне кафе на чотири столики: мама готувала, наприклад, манти, тато - плов, я мила посуд, а сестра обслуговувала і розраховувала людей в залі. Якби його не було, ні я, ні моя сестра не мали б можливості вчитися в консерваторії. Усі кримські татари в основному ось так заробляли на освіту своїх дітей", - поділилася співачка.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Джамала розповіла про те, чому утримується від поїздок до Криму, і як ставиться до артистів, які виступають в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?