Джамала розповіла, як відфутболила російських пранкерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла, як відфутболила російських пранкерів

Джамала розповіла, як відфутболила російських пранкерів

Представниця України на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016 Джамала розповіла, як  провалилася спроба провокації з боку російських пранкерів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю співачки  Deutsche Welle.


Джамала пояснила, що російські пранкери запитували про тему пісні, з якою вона виступає: "смішно, що ті, хто дзвонив, не змогли мене спровокувати - годі чекати, ніякого підтексту. Більше, ніж ви думаєте. Тому що це не тільки про кримських татар, це про біль в цьому світі. це про Голокост, про геноцид, репресії".


"І відкриттям фестивалю Євробачення, фестивалю, як каже мій дідусь - легковажної пісні, був перформанс від "The Grey People" ("Сірі люди"), які показали, як Швеція приймала біженців. Тому "більше, ніж ви думаєте" - це не про 1944 рік, це адресовано всім людям, які думають про себе як про маленьких царів, що можуть керувати долями інших вирішувати, як їм жити і позбавляти їх життя", - заявила співачка.


Також представниця України на Євробаченні-2016 підкреслила, що не має значення, яке місце вона займе в конкурсі: "Тому що трапилося те, чого мені хотілося, - розповісти цю історію на своєму невеликому музичному рівні, звернутися до людей", - зазначила співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA, російські пранкери Вован і Лексус представилися помічниками президента України Петра Порошенка.


Проти Вована і Лексуса відкрито в Україні кримінальне провадження через  відправлення листа незаконно засудженій в Росії українці Надії Савченко нібито від імені Петра Порошенко  з пропозицією призначення на пост міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?