Джамала розповіла, яким буде її весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла, яким буде її весілля

Джамала розповіла, яким буде її весілля
Джерело:  TV.UA

Популярна українська співачка Джамала, яка в листопаді 2016 року заручилася зі своїм коханим - кримсько-татарським активістом Бекіром Сулеймановим, розповіла, яким буде їхнє майбутня весілля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журнал "Теленеделя".
Артистка розповіла, що вже йде підготовка до свята.
Крім того, вона розсекретила, яким точно буде весілля. До слова, раніше Джамала говорила, що можливо, свято пройде в кримсько-татарському стилі. А зараз вона зізналася, що захід буде саме таким.

Читайте також: Заручини Джамали: співачка розповіла, як їй освідчувалися
"Веселе сучасне кримськотатарське весілля. Хочу, щоб наші гості, які раніше не були на подібних заходах, відчули всю красу урочистості: східна їжа і музика, національні традиції і неповторний дух кримсько-татарського весілля", - зізналася співачка.
Також Джамала розповіла, що ремонтом в київській квартирі займається її наречений.
"Все контролює Бекір, тому що він краще за мене розбирається і в цифрах, і в термінах. Я дуже рада і вдячна йому за те, що взяв на себе ці турботи", - додала вона.
До слова, квартиру в Києві Джамалі подарував столичний мер - Віталій Кличко. Відзначається, що подарунок співачка отримала за високі досягнення в розвитку естрадного мистецтва і блискучу перемогу на Євробаченні-2016, що сприяло піднесенню авторитету української культури в світі.
Нагадаємо, Джамала і Бекір зустрічаються більше року, але свої відносини довго не афішували.


Уперше Джамала представила Бекіра публіці на Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів, який пройшов в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер") 21 вересня минулого року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в програмі "Світське життя. Новорічний карнавал" Джамала обирала весільну сукню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?