Джамала стала жертвою російських пранкерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала стала жертвою російських пранкерів

Джамала стала жертвою російських пранкерів
Джерело:  fakty.ictv.ua

Відомі російські пранкери Вован і Лексус розіграли учасницю міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016» Джамалу, яка представляє Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НТВ.
Пранкери подзвонили виконавиці напередодні другого півфіналу "Євробачення", де Джамала повинна представити на суд світової аудиторії свою композицію «1944», що оповідає про депортацію кримських татар.
Вован і Лексус представилися помічниками президента Петра Порошенка. Вони поцікавилися у Джамали, про що насправді текст її пісні.
"У пісні сказано більше, ніж ви думаєте", - відповіла співачка.
Джамала була настільки зайнята підготовкою до конкурсу, що так і не зрозуміла, що її розігрують з "дружньої" Росії.
Варто відзначити, що пранкери на НТВ роблять власне шоу. І подробиці "компрометуючої" розмови вони збираються оприлюднити в ефірі якраз за кілька годин до фінального голосування на конкурсі - 14 травня о 21.30.
Нагадаємо, Джамала виступить у другому півфіналі "Євробачення" сьогодні, 12 травня.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, музичний продюсер і голова українського національного журі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" Олександр Ксенофонтов заявив про провокації з боку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?