Джаред Лето відмовився від ролі засновника Playboy через секс-скандал навколо режисера
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джаред Лето відмовився від ролі засновника Playboy через секс-скандал навколо режисера

Джаред Лето відмовився від ролі засновника Playboy через секс-скандал навколо режисера

Актор та музикант Джаред Лето відмовився зніматися в байопіку про засновника журналу Playboy Г'ю Гефнера через те, що режисера стрічки Бретта Ретнера звинуватили в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

"(Джаред) не пов'язаний і не був пов'язаний з фільмом Бретта Ретнера про Г'ю Гефнера, а також не буде працювати з ним у майбутньому", - заявила публіцист Лето Робін Баум.

Читайте також: Кевін Спейсі зізнався в гомосексуалізмі після звинувачень в домаганнях

У свою чергу видавничий дім Playboy вирішив заморозити проект біографічної картини. Це сталося через кілька годин після того, як видання Los Angeles Times опублікувало матеріал зі звинуваченнями в адресу Ретнера.

Шестеро жінок, серед яких актриси Олівія Манн і Наташа Хенстрідж, стверджують, що Ретнер домагався їх на публічних заходах, зйомках чи у приватних будинках.

"Ми глибоко стурбовані звинуваченнями проти Бретта Ретнера. Ми вважаємо таку поведінку абсолютно неприйнятною. Усі наступні проекти з його компанією RatPac Entertainment заморожено до моменту, поки ми не розберемося в ситуації", - йдеться у заяві представника Playboy Enterprises.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірка екшенів Стівен Сігал став ще одним фігурантом секс-скандалу в Голлівуді, який почався з обвинувачень Гарві Вайнштейна в домаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?