Джаред Лето зробив усім фанатам неймовірний сюрприз - мережа шокована
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джаред Лето зробив усім фанатам неймовірний сюрприз - мережа шокована

Джаред Лето зробив усім фанатам неймовірний сюрприз - мережа шокована
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор та фронтмен рок-гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето неочікувано для всіх опублікував особистий номер телефону на офіційній сторінці в Інстаграмі та наголосив, що відкритий для спілкування зі своїми фанатами, повідомляє ONLINE.UA.

Голлідуський красень записав відеозвернення, яке зворушило його шанувальників й не на жарт занепокоїло користувачів мережі. Судячи з усього, цих вихідних культовий співак не мав часу для нудьги. На особистій сторінці в Інстаграмі Джаред Лето поділився номером свого телефону та закликав всіх охочих телефонувати йому. Підписники, звичайно, сумнівалися, що зможуть зв'язатися з кумиром, однак кожен з них усвідомлював, що може стати тим самим щасливчиком.

"Привіт, друзі, це я, Джаред Лето, ваш старий друг. Я сумую за вами. Ми знаємо один одного вже давно, і я подумав, що мені варто залишити вам свій номер телефону. Ми давно не бачилися, і я буду радий отримати повідомлення від вас. Напишіть мені, якщо ви скучили, розкажіть, що у вас відбувається. Мій номер номер 213.335.2223, ви бачите його на екрані. Люблю вас, бережіть себе", - заявив актор у зверненні.

Що цікаво, після кількох дзвінків фанатам вдалося з'ясувати, що всі відповіді подібні. Замість легендарного виконавця з шанувальниками радо спілкується автовідповідач, який після розмови надсилає однакову світлину: "Хей, це я, Джаред, і це правильний номер. Мене зараз тут немає, але відправ мені СМС, і я відповім тобі". Багато фанатів зізналися, що шоковані навіть такою увагою кумира.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу за лічені години підкорив вражаючий трейлер довгоочікуваного фільму "Морбіус" з Джаредом Лето у головній ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?