Джастін Бібер нарешті відповів на звинувачення у сексуальному насильстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джастін Бібер нарешті відповів на звинувачення у сексуальному насильстві

Джастін Бібер нарешті відповів на звинувачення у сексуальному насильстві
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий співак Джастін Бібер опинився в епіцентрі гучного секс-скандалу - йому довелося відповідати на звинувачення у зґвалтуванні. Все почалося з того, що американка звинуватила Бібера у зґвалтуванні, яке, за її словами, сталося 6 років тому - нібито в готелі Four Seasons в Остіні. До звинувачень приєдналася ще одна дівчина, яка запевняє, що стала жертвою сексуального домагання з боку Бібера в 2015 році. До шанувальників і представників ЗМІ Джастін Бібер звернувся на своїй сторінці у Twitter та прокоментував останні події, передає ONLINE.UA.

За словами співака, він зазвичай не коментує чутки, але до питань сексуального насильства він ставитися дуже серйозно. Бібер відкинув усі звинувачення, розповівши, як проводив час в ті періоди, коли нібито було здійснено насильство. Артист ретельно зібрав факти, які доводять неправдивість висунутих проти нього звинувачень. Він підтвердив, що був в Остіні в зазначений період, але в згаданому готелі не був ніколи. Джастін Бібер навіть надав квитанції про оплату зовсім іншого готелю і детально розповів про проведення часу з тодішньою коханою Селеною Гомес.

Окрім того, співак зазначив, що готовий надати будь-які докази того, що "дана історія фактично неможлива". Музикант планує співпрацювати з владою, "щоб вжити усіх законних заходів".

Фанати артиста уже активно коментують цю новину в соціальних мережах.

"Я не вірю, що подібне могло статися! Джастін не такий; здається, дівчата захотіли слави та грошей; диму без вогню не буває - з цією ситуацією потрібно різібратися; надіюся, все закінчиться добре; Джастін тоді кохав Селену - він не міг займатися подібним", - пишуть шанувальники співака.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокати легендарного актора Джонні Деппа опублікували пікантну інформацію, яка шокувала мільйонну армію фанатів зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?