Джастін Бібер розплакався під час прогулянки з нареченою - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джастін Бібер розплакався під час прогулянки з нареченою - фото

Джастін Бібер розплакався під час прогулянки з нареченою - фото
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося зловити момент, коли популярний співак Джастін Бібер розплакався під час прогулянки зі своєю нареченою, відомою моделлю Хейлі Болдуїн, передає ONLINE.UA.
На знімках видно, що співак зупинився під час їзди на велосипеді і закрив обличчя руками. Його кохана спробувала заспокоїти бойфренда, але незабаром розплакалася разом з ним.

Знімки опублікували прихильники співака у фан-групі Бібера в Instagram з підписом "Що трапилося?". Дописувачі висловили своє хвилювання щодо емоційного стану співака. Вони також зазначили, що така поведінка не властива тим, хто за чутками, таємно одружився.

Раніше стало відомо, що Джастін Бібер заручився з супермоделлю Хейлі Болдуїн. Пропозиція була зроблена на вечірці на Багамах.Після танцю охорона Бібера попросила всіх присутніх прибрати телефони. Співак зробив Болдуїн пропозицію, на яку вона відповіла згодою.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена Гомес випустила новий кліп на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?