Джастін Тімберлейк вдруге стане батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джастін Тімберлейк вдруге стане батьком

Джастін Тімберлейк вдруге стане батьком
Джерело:  Hollywood Life

Західні ЗМІ повідомили, що відомий співак Джастін Тімберлейк і його дружина, акторка Джессіка Біл скоро стануть батьками: подружжя чекає на другу дитину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hollywood Life.
Новина про поповнення ЗМІ розповіла близька подруга акторки, яка побажала залишитися невідомою.
За її словами, 35-річна актриса знаходиться на ранніх термінах вагітності і ще не знає стать майбутньої дитини.
"Вона тільки дізналася. Джесс і Джастін обидва так схвильовані, тому що вони говорили про розширення своєї сім'ї останні кілька років", - розповіло джерело.
Читайте також: Група Тімберлейка знову возз'єдналася: опубліковано фото
До слова, про поповнення в родині зоряна пара задумалася ще в минулому році. Тоді в одному інтерв'ю Джастін зізнався, що завжди мріяв про велику родину, а так само розповів, що поява в його житті первістка назавжди його змінила.
"Народження Сайласа дуже мене надихнуло і зробило абсолютно іншою людиною. Я дуже люблю сина і свою дружину", - розговорився Джастін.
Нагадаємо, що Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл одружилися восени 2012 року, а в квітня 2015 у них народився син Сайлас.
Відзначимо, поки що офіційної заяви представників пари про вагітність Джесіки не було.


Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  американський актор Пітер Дінклейдж, відомий за роллю Тіріона Ланністера у серіалі "Гра престолів", і його дружина Еріка Шмідт чекають на другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?