Вибухове джаз-кабаре: Олег Скрипка та Bedroom Music презентують нову програму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вибухове джаз-кабаре: Олег Скрипка та Bedroom Music презентують нову програму

Вибухове джаз-кабаре: Олег Скрипка та Bedroom Music презентують нову програму
Джерело:  online.ua

28-го березня Олег Скрипка та Bedroom Music Orchestra презентують в Caribbean Club нову програму ДЖАЗ-КАБАРЕ. Драйвове серце проекту - Олег Скрипка, легендарний музикант, вокаліст, композитор, відомий своїми проектами “ВВ”, Le Grand Orhestra, джаз-кабаре Zabava та DJ O’Skrypka. На сцені разом з ним виступатимуть музиканти-віртуози, майстри різних жанрів та стилів з гуртів - “ВВ”, “Дети Фиделя”, “Pokaz Trio”, повідомляє ONLINE.UA.

Музиканти вже експериментували із піснею “ВВ” «Я підійду» — переглянути електро-свінг кавер можна на каналі проекту Bedroom Music:

«Не так давно зустрівся з одеським колективом - Bedroom Music. Співпраця наша була геть коротка, але вибухова і цікава для обох сторін. І вмить ми вирішили створити цілий концертний сет, балансуючи між джазом, кабаре та електро-свінгом. Отож бо, друзі, чекаємо на 28 березня, щоб качнути у стилі одеського електро-свінгу, відчути молодість наших дідусів та бути модними та щасливими!», - запросив усіх поціновувачів енергійної музики Олег Скрипка.

Цього разу колаборація Олега Скрипки з проектом Bedroom Music Orchestra створила новий музичний прецедент. На концерті в  Caribbean Club вони представлять джаз-кабаре як синтез улюблених відомих пісень, свінгу, французького шансону та ретро-кабаре. В центрі перформансу - якісна музика, що заряджає шаленою енергією та дарує гарний настрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?