Джемілєв: Морська блокада усього Криму неможлива
Категорія
Політика
Дата публікації

Джемілєв: Морська блокада усього Криму неможлива

Джемілєв: Морська блокада усього Криму неможлива

Національний лідер кримських татар, один із ініціаторів громадянської акції з блокади Криму Мустафа Джемілєв сказав, що морська блокада усього Криму, заявлена ​​раніше Іслямовим, неможлива, повідомляє УНІАН.
«По-перше, морська блокада усього Криму - це неможливо, для цього потрібно мати військові кораблі, і, напевно, це може здійснити тільки НАТО, якщо буде відповідне рішення», - сказав Джемілєв, пише Крим.Реаліі.
Він зазначив, що йшлося про жорсткий контроль тієї продукції, яка, за його інформацією, на баржах йде контрабандним шляхом через нейтральні води.
«Викладалось 3-4 проекти того, як це можна здійснити. Мені вони уявляються не зовсім здійсненними, але, однак, вони є», - додав Джемілєв.
Ленур Іслямов прогнозував старт морської блокади Криму наприкінці 2015 - початку 2016 року. Він також зазначив, що ініціатори блокади прагнуть зробити життя на півострові «максимально дискомфортним для окупантів».
Товарну блокаду Криму активісти акції почали 22 вересня 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?