Джемілєв розповів, як Росія розвалиться через Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Джемілєв розповів, як Росія розвалиться через Крим

Джемілєв розповів, як Росія розвалиться через Крим
Джерело:  online.ua

Народний депутат України, один з лідерів кримських татар, Уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів, чи вдасться Росії вийти з-під санкцій, не звільнивши при цьому Крим.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Таке навряд чи може статися, хоча російське керівництво і розраховує на це. Якщо подібне станеться, то буде завдано дуже серйозного і непоправного удару по світовому порядку. Але в багатьох країнах, в їх урядах і парламентах, є недалекоглядні люди, які керуються сьогохвилинними і меркантильними міркуваннями", - говорить він.
"Ні для кого ж зараз не секрет, що російські емісари по всьому світу витрачають величезні гроші російських платників податків на підкуп окремих політиків, депутатів і навіть цілих партій. Втім, таке практикувалося і раніше - наприклад, після накладення санкцій на СРСР за окупацію Афганістану, але це не допомогло, і Радянський Союз разом з усім "соцтабором" благополучно розвалився", - додав Джемілєв.
"Вважаю, що те саме відбудеться і цього разу, але тільки в значно більш стислі терміни, тому що епоха нині більш динамічна, та й РФ - вже далеко не СРСР", - поділився своїми думками один з лідерів кримських татар.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Мустафа Джемілєв про "логіку" Путіна і те, як Росія повинна піти з Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?