Дженніфер Еністон прокоментувала можливість перезапуску серіалу "Друзі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Еністон прокоментувала можливість перезапуску серіалу "Друзі"

Дженніфер Еністон прокоментувала можливість перезапуску серіалу "Друзі"
Джерело:  online.ua

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон заявила, що дуже хотіла б разом зі своїми колегами по серіалу "Друзі" зіграти у перезапуску популярного телешоу "Золоті дівчата".

Про це вона зізналася в інтерв'ю журналу InStyle, передає ONLINE.UA.

"Ми просто почекаємо певний час, а потім Ліза Кудроу, Кортні Кокс і я могли б перезавантажити "Золотих дівчаток" та провести останні роки разом на плетених меблях", - припустила Еністон, відповідаючи на питання про те, чи повернуться "Друзі" на екрани.

"Золоті дівчата" (1985-1992) - це комедійний серіал про жінок літнього віку, які жили разом у будинку в Маямі.

Коли в Еністон запитали про те, чи повернуться "Друзі" на екрани, вона відповіла:

"Я уявляла собі це. Це була дійсно найкраща робота в моєму житті. Не знаю, як би шоу виглядало в наші дні, але хто знає. Сьогодні так багато серіалів переживають успішні перезапуски. Знаю, що Метт Леблан (Джої з "Друзів", - ред.) навіть не хоче чути це запитання. Але може ми з ним ще поговоримо про це", - сказала зірка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що студія Warner Bros. планує  перезапустити культовий серіал "Альф", який виходив з 1986 по 1990 роки. За попередніми даними, зараз проект перебуває на ранній стадії розробки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?