Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес

Дженніфер Лопес показала, як має виглядати ідеальний прес
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська співачка Дженніфер Лопес похизувалася ідеальним сталевим пресом на церемонії нагородження CFDA Fashion Awards у Нью-Йорку. Фанати красуні не втомлюються захоплюватися її спортивними досягненнями, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

На церемонію фешн-премії Council of Fashion Designers of America (CFDA) Дженніфер традиційно прибула в компанії свого коханого та нареченого Алекса Родрігеса. Закохані опублікували чарівні фото в соціальних мережах, на яких закохано обмінюється поглядами та їде на подію в елітному авто.

"Є ікони, але є лише одна Дженніфер Лопес, леді та джентльмени", – ніжно підписав спільне фото Алекс Родрігес у своєму Instagram.

Для цієї важливої події Джей Ло обрала кроп-топ і спідницю з пишним шлейфом від Ralph Lauren в насиченому мандариновому відтінку. Свій look співачка завершила оранжевим клатчем з крокодилячої шкіри, високими босоніжками в тон і діамантовими прикрасами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її новому кліпі "Сумасшедшая", прем’єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?