Дженніфер Лопес вразила шикарним образом на церемонії Оскар
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес вразила шикарним образом на церемонії Оскар

Дженніфер Лопес вразила шикарним образом на церемонії Оскар
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка та акторка Дженніфер Лопес вразила публіку яскравим та доволі незвичним образом під час нагородження кінопремії Оскар-2019. На червоній дорожці голлівудська красуня з'явилася у блискучій сукні, яка нагадує дискошар, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Довге дзеркальне плаття виглядало ефектно на Джей Ло, яка також продемонструвала свої звабливі форми. На червону доріжку співачка вийшла разом зі своїм коханим Алексом Родрігесом.

Шанувальники діви у соціальних мережах активно обговорюють її шикарну сукню.

"Не всі зрозуміють такий стиль, хоча виглядає це просто неймовірно; Дженніфер не втомлюється вражати народ; несмак; яка ж вона красива; на такій фігурі все буде виглядати ідеально; щось мені нагадує це образ; і не спекотно в такому наряді?; їй на вигляд не більше 30 років! як таке можливо?; красива жінка, а от сукня - не дуже", - пишуть фанати красуні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її кліпі "Сумасшедшая", прем’єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?