Дженніфер Лоуренс розкритикувала журналіста
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лоуренс розкритикувала журналіста

Дженніфер Лоуренс розкритикувала журналіста
Джерело:  попкорнnews

Дженніфер Лоуренс в черговий раз показала, що звикла говорити те, що думає, відрахувавши журналіста на прес-конференції "Золотого глобуса". Ставлячи запитання актрисі, журналіст не визнав за необхідне відвести погляд від екрану смартфона, передає  попкорнnews.

«Як ви оцінюєте свої сили в боротьбі за «Оскар»?» - Запитав кореспондент.

«Гей, приятель, - відповіла йому Лоуренс, скорчивши смішну гримасу. - Зупинись, ти ж не збираєшся прожити все життя в своєму телефоні?»

Журналісту залишалося лише вибачитися під регіт натовпу і повторити своє запитання. Але навіть тут Джен не заспокоїлася.

«Ми на «Золотому глобусі», якщо ви не знали», - відповіла зірка на прохання оцінити свої шанси на «Оскар». Присутні знову вибухнули сміхом.

Втім, якщо одні визнали витівку Лоуренс кумедною, інші тут же поспішили дорікнути актрису в грубості. Оскільки кореспондент представляв не англомовне видання, багато припустили, що він усього лише читав з телефону заздалегідь підготовлений питання, щоб не допустити помилку. А поведінка Дженніфер виглядала трохи гордовитою і зарозумілою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?