Джигурду побили і виваляли в снігу: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джигурду побили і виваляли в снігу: з'явилося відео

Джигурду побили і виваляли в снігу: з'явилося відео
Джерело:  Зірка

Скандальний російський актор і шоумен Микита Джигурда побився у будівлі суду з представниками адвоката дружини  Марини Анісіної, яка днями подала документи на розлучення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський телеканал «Звезда».
Як відомо, дружина епатажного шоумена - олімпійська чемпіонка - подала на розлучення 25 жовтня. В якості причини вона вказала безвідповідальне ставлення чоловіка до сім'ї.
А сьогодні, 2 листопада, в світовому судовому ділянці №100 Красногорського району почався шлюборозлучний процес пари.
Джигурда підійшов до машини адвоката Сергія Жоріна, запропонував йому вийти з авто. Після чого назвав його "негідником".
Після чого охоронці представника Анісіної накинулися на Джигурду. Його штовхали, кидали в сніг, тягали за волосся.
"Знімайте. Всі бачили? Перегляньте. Негідник Жорін. Я тебе пальцем не торкнув", - вигукнув артист.


Відзначимо, що розбіжності з чоловіком вже вдруге призводять 41-річну спортсменку в будівлю суду. У лютому 2015 Джигурда звинуватив дружину в зраді з її партнером по фігурному катанню. Через кілька місяців пара відкликала позов і возз'єдналася. Але на цей раз Анісіна налаштована йти до кінця.
Нагадаємо, Марина і Микита виховують двох дітей - 7-річного Міка-Анжела-Кріст і 6-річну Єву-Владу, які проживають з матір'ю у Франції. З ким в разі розлучення пари залишаться діти - поки невідомо.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно  Джигурда заявив, що має намір офіційно змінити прізвище. Таким чином актор хоче позбутися від обридлого йому скандального образу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?