Джихад Яценюка: соцмережі посміялися з атаки терористів у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Джихад Яценюка: соцмережі посміялися з атаки терористів у Росії

Джихад Яценюка: соцмережі посміялися з атаки терористів у Росії

Стали відомі подробиці нападу бойовиків на ВВС в Новоселицькому районі Ставропольського краю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru
«При спробі нападу на відділ поліції було знищено двох бойовиків. Одного ліквідували на КПП при спробі проникнути в відділ поліції, другий встиг зробити самопідрив. Жертв серед поліцейських і населення немає», - розповіли в прес-службі крайового главку МВС.
Пізніше в поліції повідомили про ліквідацію третього бойовика.
«При спробі нападу на ВВС Новоселицького району був знищений третій бойовик. Таким чином, всього знищені троє злочинці, які брали участь в нападі», - відзначили в главку. За словами джерел ТАСС в силових структурах, в Ставропіллі запроваджений режим контртерористичної операції.
У мережі користувачі пов'язали атаку, яку здійснили терористи-смертники в Ставропіллі, і відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.




Нагадаємо, 11 квітня на будівлю одного з відділів МВС в Ставропольському краї в Росії три терористи-смертники здійснили напад.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?