Джо Байден повідомив про смерть свого собаки
Категорія
Світ
Дата публікації

Джо Байден повідомив про смерть свого собаки

Джо Байден повідомив про смерть свого собаки
Джерело:  online.ua

У американського лідера Джо Байдена сталося горе в сім'ї - помер один з його псів на прізвисько Чемп. Це одна з двох німецьких вівчарок, які живуть з президентською родиною в Білому домі.

Джерело: Twitter Байдена

У заяві Байден і перша леді Джилл Байден, яку опублікувала пресслужба Білого дому, розповіли, що Чемп мирно пішов з життя напередодні.

"Наша сім'я сьогодні втратила люблячого супутника, Чемпа. Я буду сумувати за ним" - написав президент США в соцмережі.

Президентське подружжя згадує, що Чемп був завжди поруч з ними і в найрадісніші моменти, і в сумні дні. Він відчував всі емоції своїх господарів до останнього дня свого життя.

"Навіть в останні місяці, коли сили Чемпа почали спадати, він завжди вставав, коли ми входили в кімнату, завжди виляв хвостом і вимагав почухати йому вухо або живіт. Він завжди хотів бути там, де були ми, і коли він був поруч, все відразу ставало краще ", - поділилися своїм горем Байдени.

Собаки Байдена

Чемп - одна з двох німецьких вівчарок сім'ї Байденом, які живуть з президентським подружжям в Білому домі. Другого пса звуть Мейджор. Байден отримав Чемпа в подарунок ще в 2008 році, коли був обраний віце-президентом США.

Як згадують Байдени, коли Чемп був маленьким, він любив ганятися за м'ячами для гольфу на галявині Морської обсерваторії і ганяти їх онуків по задньому дворі будинку в Делавері.

До речі, друга собака Байденів - пес по кличці Мейджор, був узятий з притулку. Він став першою твариною, що потрапила в Білий дім з притулку. Байдени планують найближчим часом привезти в Білий дім ще й кішку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?