Джо Байдена та Камалу Гарріс визнали "Людьми року" за версією Time
Категорія
Світ
Дата публікації

Джо Байдена та Камалу Гарріс визнали "Людьми року" за версією Time

Джо Байдена та Камалу Гарріс визнали "Людьми року" за версією Time
Джерело:  online.ua

Новообраному американському лідеру Джо Байдану присвоїли звання "Людина року 2020" за версією американського журналу Time. Варто звернути увагу на те, що перемогу з ним розділила його соратниця у передвиборчих перегонах та нова віцепрезидентка США Камала Гарріс. За словами редакції видання, Байден заслуговує отримати звання "Людина року", адже він не просто здобув перемогу на виборах президента в США, а зміг отримати найбільшу кількість голосів за всю історію Штатів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт журналу.

"За зміну американської історії, за демонстрацію того, що сили співчуття більше, ніж люті, за те, що вони поділяють бачення зцілення у світі, Джо Байден і Камала Гарріс стали "Людиною року" за версією Time у 2020 році", — прокоментував вибір своєї команди головний редактор Time Едвард Фельсенталь в соціальних мережах.

Окрім того, він звернув увагу на те, що "Людиною року" вперше стала віцепрезидентка.

Як уже згадувалося раніше, Камала Гарріс стала віцепрезиденткою США від Демократичної партії у 2020 році. Що важливо розуміти, вона стала першою жінкою на цій посаді. Окрім цього, віцепрезидентом США ніколи не була чорношкіра людина, а також людина азіатського походження. Камала Гарріс у всіх цих фактах перша. Зазначимо, що Гарріс спочатку висувала свою кандидатуру на пост президента США. Однак вона передумала, коли Байден запропонував їй крісло віцепрезидента.

Не можна також не згадати про те, що декілька днів тому новообраний президент США Джо Байден нарешті представив свій план боротьби з пандемією коронавірусу, який він буде намагатися втілити в життя протягом перших 100 днів президентсва. За словами демократа, він передбачає посилення маскового режиму, масову вакцинацію та відкриття шкіл. Байден пообіцяв народу, що у перші 100 днів свого президентства буде активно боротися з поширення COVID-19.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп знову заявив, що не визнає перемогу на виборах свого суперника Джо Байдена, а також пообіцяв, що продовжить боротьбу з останнім за Білий дім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?