Джолі і Пітт придумали, як використовувати свій сімейний замок: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джолі і Пітт придумали, як використовувати свій сімейний замок: опубліковані фото

Джолі і Пітт придумали, як використовувати свій сімейний замок: опубліковані фото
Джерело:  People

Голлівудські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили не продавати  маєток у Франції, в якому в 2014 році відсвяткували весілля, а придумали використовувати замок для сімейного бізнесу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
За інформацією видання пара, яка проходить шлюборозлучний процес, приступила до випуску оливкової олії, створеної на території їх шикарного замку-особняка Chateau Miraval у Франції.
І якщо раніше під брендом Miraval Джолі і Пітт випускали тільки вино, яке високо цінувалося на ринку, то тепер у продуктовій лінійці компанії з'явилася й олія.
Читайте також: Джолі вперше висловилася про розлучення з Піттом
За словами виноторговця маєтку Чарльза Перріна, актори розвивають спільний бізнес "заради своїх дітей", вважаючи це "інвестицією в їх майбутнє".
"Miraval - інвестиція для їх сім'ї та їх дітей. У нас є довгострокові проекти, і недавно ми випустили нову партію вина, розлиту у пляшки з нашими іменами. Ми також випустили 10 000 пляшок оливкової олії, яку вже можна купити", - розповів він .
Зараз пляшку олії, вартість якої становить $30, можна купити у двох гастрономічних бутиках у Франції і замовити в Інтернеті.



Замок Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Chateau Miraval
Нагадаємо,  актори вже продали свій будинок в Новому Орлеані (США).
Як повідомляв ONLINE.UA,  19 вересня 2016 Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з Бредом Піттом. Акторка звинуватила чоловіка у жорстокому поводженні з дітьми через пристрасть до алкоголю і наркотиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?