Джонсон назвав Путіна прикладом токсичної маскулінності
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон назвав Путіна прикладом токсичної маскулінності

Джонсон назвав Путіна прикладом токсичної маскулінності
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон озвучив думку, що війни Росії проти України можна було б уникнути, якби на чолі РФ була жінка, а не чоловік.

Джерело:  ZDF

Джонсон вважає, що Путін - приклад токсичної маскулінності

Якби Путін був жінкою, я не думаю, що він почав би цю мачо-війну. Якщо ви хочете знайти гарний приклад токсичної маскулінності, то це саме ця людина, – наголосив прем'єр Великої Британії.

Окрім того, Борис Джонсон офіційно підтвердив, що Група семи все-таки досягла домовленості надати Збройним силам України всі необхідні засоби для стратегічного протистояння з Росією й забезпечення Києву максимально вигідної позиції в переговорах із Москвою.

Водночас ми хочемо впевнитись, що ми також готові надати Україні гарантії щодо майбутнього, зокрема те, що вони отримають озброєння НАТО, розвідувальні дані й так далі, – наголосив британський лідер.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Як уже згадувалося раніше, глава держави Зеленський під час звернення до Великої сімки закликав далі посилювати санкції проти Росії, зокрема, встановити обмеження ціни для російської нафти, яка йде на експорт, і створити механізм конфіскації заморожених чи заарештованих російських активів.

Що важливо розуміти, керівництво G7 за підсумками саміту в Німеччині заявило, що буде надавати Україні фінансову, гуманітарну, військову та дипломатичну підтримку стільки, скільки буде потрібно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?