Джонсон планує прощальну поїздку в Україну та сподівається знову стати прем’єром
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон планує прощальну поїздку в Україну та сподівається знову стати прем’єром

Джонсон планує прощальну поїздку в Україну та сподівається знову стати прем’єром
Джерело:  online.ua

Борис Джонсон планує останню поїздку в Україну, щоб зустрітися з Володимиром Зеленським, перш ніж покинути кабінет на Даунінг-стріт. Також він сподівається знову стати прем’єр-міністром Великої Британії.

Джерело: The Telegraph, The Time

Джонсон утретє приїде в Україну

Він не може просто так піти, - сказав виданню співрозмовник в уряді Великої Британії.

22 липня Джонсон провів переговори з Зеленським. Він сказав Джонсону, що дивився його заключний виступ у парламенті і схвально процитував його останнє зауваження: "Hasta la vista, baby".

Також Джонсон планує ще раз переговорити з Зеленським телефоном на цьому тижні.

Він дійсно відчуває тягар відповідальності за те, що був найбільшим прихильником (Зеленського - ред.). Він не може просто піти й не переконатися, що світ його підтримає. Він сподівається побачити його знову, перш ніж залишить свій пост, - сказав урядовець.

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Також, за словами джерел в канцелярії прем'єр-міністра, Джонсон сподівається повернутися на посаду прем’єр-міністра в майбутньому, якщо його наступник не впорається.

Він думає, що прихід до влади будь-якого наступника може стати катастрофою, і за кілька років після поразки Консервативної партії на загальних виборах ми можемо повернутися сюди ж у пошуках когось, хто має достатньо динамізму, щоб знову привести партію до влади. Він вважає, що він і є та сама людина, - сказали джерела.

Нагадаємо, що Джонсон пішов у відставку 7 липня після низки звільнень міністрів його уряду.

Зараз за посаду прем'єр-міністра країни змагаються колишній голова Мінфіну Ріші Сунак та чинна міністерка закордонних справ Ліз Трасс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?