Джонсон закликає світ надати Україні зброю для контрнаступу та РСЗВ
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон закликає світ надати Україні зброю для контрнаступу та РСЗВ

Джонсон закликає світ надати Україні зброю для контрнаступу та РСЗВ
Джерело:  online.ua

27 травня британський лідер Борис Джонсон звернув увагу на те, що війська РФ продовжують "прогризати землю" на Донбасі, а російський диктатор Володимир Путін досягає повільного, але відчутного прогресу.

Джерело:  Bloomberg

Джонсон вимагає, щоб партнери надали більше зброї Україні

Боюсь, що Путін, ціною великих втрат для себе та російських військових, продовжує прогризати землю на Донбасі. Він продовжує домагатися поступового, повільного, але, боюсь, відчутного прогресу, і тому абсолютно необхідно, щоб ми продовжували підтримувати українців у військовому плані, - заявив прем'єр-міністр Великої Британії.

На переконання британського лідера, зараз Україні потрібно ще більше озброєння для наступу. Насмперед йдеться про реактивні системи залпового вогню великої дальності.

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Я думаю, дуже і дуже важливо, щоб нас не заколисував неймовірний героїзм українців, які відтіснили росіян від воріт Києва, - наголосив Борис Джонсон.

Окрім того, британський політик порівняв російського диктатора Володимира Путіна з крокодилом, а також заявив, що вести переговори з ним більше не має сенсу.

Як можна мати справу з крокодилом, коли він їсть твою ліву ногу? Хлопцю зовсім не варто довіряти, - зазначив Борис Джонсон.

Як уже згадувалося раніше, команда українського лідера Володимира Зеленського протягом останніх тижнів активно закликала Штати та їхніх партерів надати реактивні системи залпового вогню.

Нещодавно іноземним журналістам вдалося діщнатися, що Білий дім все-таки готується надати Україні передові ракетні системи великої дальності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?